Automatinis žaidimas – daugiau naudos ar žalos?

Automatinis žaidimas – daugiau naudos ar žalos?

2019-09-24 00:00:00 -

Kiekvienas kazino žaidėjas turi savo stilių, kuris jam labiausiai tinka ir patinka. Vieni renkasi greitesnius žaidimus, o kiti mėgsta įsijausti į kiekvieną žaidimo detalę ir funkciją. Greitą žaidimą dievinantys žaidėjai tikrai yra susidūrę su „Autoplay“ funkcija, o daugelis jų taip pat dažnai ja naudojasi. Bet ar tai tikrai gera idėja?

Kas yra automatinis žaidimas?

Automatinis žaidimas (angl. Autoplay) – tai funkcija, kuri lošimo automato būgnus suka automatiškai. Šiandien šią funkciją turi praktiškai visi lošimo automatai. Nesvarbu, ar jums labiau patinka nuotykių, siaubo, ar vaisių tematika lošimo automatai, naudodami šią funkciją galite žymiai pagreitinti savo žaidžiamus žaidimus.

Ja naudotis paprasta – tiesiog aktyvuokite automatinio žaidimo mygtuką, kurį rasite ant žaidimo ekrano. Pasirinkite sukimų, kuriuos norite atlikti automatiškai, skaičių. Tuomet pati sistema suks lošimo automato būgnus jūsų vardu. Tai reiškia, kad jums nereikės paleisti kiekvieno sukimo atskirai. Automatinį žaidimą galima bet kada sustabdyti ir paleisti iš naujo, o statymai yra tokie patys kaip ir žaidžiant rankiniu būdu.

Automatinio žaidimo funkcijos privalumai:

  1. Greitesnis žaidimas.
  2. Patogumas – žaidėjams nereikia rankiniu būdu paleisti kiekvieno sukimo.
  3. Žaidimas vyksta automatiškai, net jei nežiūrite į savo telefoną ar kompiuterį.
  4. Statymai išlieka tokie patys, kokie buvo nustatyti.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad automatinis žaidimas yra puikus dalykas. Tačiau yra situacijų, kai ši funkcija gali padaryti daugiau žalos nei naudos.

Kada vengti automatinio žaidimo funkcijos?

1. Turite ribotą biudžetą arba neturite finansinių limitų

Jei turite nedidelį biudžetą ir (arba) neturite lošimo limitų, automatinis paleidimas gali sukelti didelių problemų. Iš tiesų, tai gali greitai ištuštinti jūsų lošimo sąskaitą, ypač kai į tai nekreipiate dėmesio.

Automatinė žaidimo funkcija negalvoja kaip žmogus – ji tiesiog atlieka sukimus taip, kaip iš anksto buvo nustatyta. Tai reiškia, kad ji negali nuspręsti, kada metas sustoti ar pereiti prie kito žaidimo. Atminkite, kad ne kiekviena diena yra laiminga. Jei nepavyksta laimėti net po kelių bandymų ir jūs to nepastebite, jūsų biudžetas gali ištuštėti greičiau, nei manote.

Tarkime, kad jūsų dienos azartiniams lošimams skirtas biudžetas yra 100 EUR. Jūs nustatote 5 EUR dydžio statymą. Dabar automatinio žaidimo funkcija veiks nepriklausomai nuo rezultato. Jei pralošite 20 sukimų iš eilės, liksite be pinigų.

Sukdami būgnus rankiniu būdu, atidžiau stebite ir kontroliuojate žaidimą, bei turite galimybę nuspręsti, ar sustabdyti, ar pereiti prie skirtingo žaidimo, jei sėkmė nusisuks nuo jūsų.

2. Jei ką tik laimėjote daug pinigų

Jei laimėjote didelę išmoką naudodamiesi automatiniu žaidimu, sustabdykite šią funkciją ir padarykite trumpą pertraukėlę. Sprendimas, kaip elgtis laimėjus, neturėtų būti daromas esant spaudimui ar veikiant emocijoms.

Sustabdžius automatinį žaidimą (Autoplay), giliai įkvėpkite, leiskite pozityvioms emocijoms šiek tiek aprimti ir galbūt nueikite trumpam pasivaikščioti ar praneškite savo šeimai geras naujienas.

3. Jei norite mėgautis žaidimu ir (arba) išbandyti jo laimėjimo galimybes

Automatinis paleidimas pagreitins žaidimą, o tai gali turėti teigiamos įtakos jūsų laiko limitui. Tačiau (tai ypač pasakytina apie naujus žaidimus) tai taip pat gali reikšti, jog neturite pakankamai laiko matyti, kas vyksta žaidime ir mėgautis visomis žaidimo funkcijomis.

Automatinis žaidimas ir nemokami žaidimai

Automatinį žaidimą taip pat galite išmėginti žaidžiant nemokamus žaidimus, dar prieš pradedant žaisti iš tikrų pinigų. Automatinį žaidimą, kuris leidžia stebėti žaidimą neišleidžiant nė cento, lengva nustatyti. Tada galite greitai nuspręsti, ar žaidimas vertas jūsų laiko, o jei taip - pradėti žaisti iš tikrų pinigų.

Bet kokiu atveju, jei nuspręsite naudoti automatinio žaidimo funkciją žaisdami iš tikrų pinigų, rekomenduojame laikytis šių taisyklių:

  1. Neleiskite, kad žaidimas vyktų be priežiūros ilgą laiką.
  2. Jei jūsų lošimo sąskaitoje esančios lėšos pradeda mažėti greičiau, nei tikėjotės, sustabdykite automatinį žaidimą.
  3. Turėkite planą laimėjimo atveju.

Automatinis žaidimas gali būti įdomi funkcija, tačiau tik tuomet, jei būsite atsakingu žaidėju. Sėkmės!

Išbandyti mėgstamus žaidimus
„Vaisiai X“ (FruitiX) Lošimo automatai SYNOT Games Žaisti
300 Shields Lošimo automatai NYX Žaisti
Berryburst Lošimo automatai NetEnt Žaisti