Kas yra „Gamble“ funkcija

Kas yra „Gamble“ funkcija

2018-12-11 00:00:00 - Braňo "Ace"

Dažnai rizikinga vadinamą „Gamble“ funkciją siūlo dauguma lošimo automatų. Ji gali dvigubai padidinti jūsų laimėjimą. Jei pasiseks, ji gali jūsų laimėjimus pakylėti į naują dimensiją. Jos idėja yra labai paprasta.

Kaip aktyvuoti „Gamble“ funkciją internetiniuose lošimo automatuose?

Norint pasinaudoti „Gamble“ funkcija, turite sudaryti bent vieną laimingą liniją. Sudarius laimingą kombinaciją, žaidimas pasiūlys laimėjimą pridėti prie savo balanso. Jei visgi manote, jog laimėjimas per mažas ar norite jį padidinti, tai šalia jūsų sėdintis nelabasis tikrai sušnabždės į ausį: „Spustelėkite „Gamble“ mygtuką“.

„Gamble“ funkcijos esmė ir įvairios alternatyvos

Jei neatsispirsite potraukiui padidinti savo laimėjimą, pateksite į atskirą mini žaidimą. Žinoma, šis žaidimas skiriasi priklausomai nuo lošimo automato, tačiau jo principas visuomet toks pats. Daugeliu atvejų matysite kortų kaladę, o jums teks pasirinkti vieną iš dviejų kortų. Dažniausiai reikia rinktis iš dviejų spalvų (juodos arba raudonos). Kai pasirinksite kortą, tuomet pamatysite atverstos kortos spalvą. Jei jos spalva sutaps su pasirinktos kortos spalva, jūsų laimėjimas bus padvigubintas. Tačiau suklydę pralošite savo visą laimėjimą.

Kai kurie internetiniai lošimo automatai laimėjimą leidžia padvigubinti vos vieną kartą. Tuo tarpu kiti lošimo automatai leidžia laimėjimą padvigubinti kelis kartus, kol pasieksite tam tikrą iš anksto nustatytą ribą. Tačiau visada yra rizika, kad kiekvienas lošimas baigsis viso laimėjimo pralošimu. Arba tiksliau pasakius, beveik visada. Kai kurie lošimo automatai leidžia pusę laimėjimo saugiai atsidėti. Tai reiškia, kad nerizikuojate pralošti saugiai atidėto laimėjimo dalies.

Kaip minėjome aukščiau, lošimo (angl. Gamble) funkcija gali būti grindžiama keliais principais. Vietoj spalvos gali būti prašoma pasirinkti vieną iš dviejų simbolių: didesnę / mažesnę kortos vertę ir pan. Iš tikrųjų žaidimas nebūtinai turi būti paremtas kortomis. Kai kurie lošimo automatai (vietoj kortų) siūlo mesti monetą ir pasirinkti skaičių arba herbą. Naujesni žaidimai taip pat siūlo sukti tam tikrą laimės ratą (angl. wheel of fortune). Šiame rate yra laimėjimo ir pralaimėjimo padalos. Kai kurie netgi turi „bank“ padalą, kuri leidžia išsaugoti visą ar pusę savo laimėjimo (priklausomai nuo lošimo automato). Kita labai populiari alternatyva tarp žaidėjų yra „gamble“ režimas, leidžiantis žaisti „click and pick“ premijinį mini žaidimą Čia jūsų užduotis yra rasti paveiksliuką, simbolizuojantį laimėjimo padauginimą. Deja, šiame žaidime taip pat galite pralošti savo laimėjimą.

Rizikuoti ar visuomet rinktis saugų laimėjimą?

Tikrai rekomenduojame bent kartą išbandyti „Gamble“ funkciją. Nereikia rizikuoti pernelyg dažnai. Šia funkcija pasinaudokite, kai laimėjimas yra mažas. Aplankius sėkmei, lengvai papildysite savo sąskaitą. Šią funkciją išbandyti gali būti verta. Įsitikinkite tuo patys.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
„Vaisiai X“ (FruitiX) Lošimo automatai SYNOT Games Žaisti
300 Shields Lošimo automatai NYX Žaisti
Berryburst Lošimo automatai NetEnt Žaisti