Lošimo automatų premijos ir premijiniai žaidimai

Lošimo automatų premijos ir premijiniai žaidimai

2018-12-11 00:00:00 - Braňo "Ace"

Yra daugybė lošimo automatų, į kurių grafiką ar didesnius laimėjimus pagrindiniame žaidime investavo jų autoriai. Mažai tikėtina, jog prastas premijas siūlantis žaidimas taps populiarus. Pavyzdžiui, pabandykite prisiminti savo mėgstamus žaidimus ir tuomet apsispręsti, kas juose jums labiausiai patiko. Be abejonės, premijos tikrai atsidurs jūsų reitingo viršuje.

Šiandien yra tūkstančiai internetinių lošimo automatų, tačiau daug mažiau premijų tipų. Taigi, mes, taip pat kaip žaidėjai, galime vertinti tų autorių originalumą ir kūrybiškumą, kurie sugeba sukurti kažką naujo šioje konkrečioje srityje.

Kalbant apie klasikines premijas, dažniausiai sutiksime šiuos jų tipus:

„Wild“ simbolis

Tai klasikinė (ir itin populiari) premija, kuri pasirodo praktiškai visuose internetiniuose lošimo automatuose. Pagrindiniame žaidime šis simbolis veikia kaip juokdarys (laukinė korta). Tai reiškia, jog laimingoje linijoje „Wild“ simbolis pakeičia trūkstamą simbolį. Tokią liniją lošimo automatas įvertins kaip užbaigtą ir išmokės laimėjimą, dažnai su nedidele premija už „Wild“ simbolio panaudojimą.

Išsiplečiantis „Wild“ simbolis

Tai specialus „Wild“ simbolis, veikiantis taip pat kaip klasikinis „Wild“ simbolis. Jo išskirtinumas yra tas, jog atsiradęs bet kuriame laukelyje, jis išsiplečia. Tai reiškia, kad jis taip pat pasirodo ant aplinkinių laukelių ir suteikia galimybę sudaryti papildomų laimingų linijų.

„Scatter“ simbolis

Tai antras gerai žinomas klasikinis ir ištikimas „Wild“ kompanionas. Tai dar vienas specialus simbolis, kurį galima rasti beveik kiekviename žaidime. Jis dažnai naudojamas norint aktyvuoti premijinį žaidimą, kuris yra konkrečiai susietas su šiuo simboliu. Norint aktyvuoti premiją, jums reikia gauti „Scatter“ simbolį bent 3 kartus bet kur ant būgnų. To paprastai pakanka, kad būtų aktyvuotas premijinis žaidimas. Žinoma, kai kuriais atvejais jis gali veikti savarankiškai. Tokiu atveju šis simbolis apdovanoja žaidėjus tam tikra premija.

Nemokami sukimai

Ar egzistuoja populiaresnė premija už nemokamus sukimus? Jei atvirai, tai - sunkus klausimas. Nemokami sukimai yra greiti, paprasti, dosnūs ir, žinoma, nieko nekainuoja. Ko gi dar galėtų norėti žaidėjas? Ko gero, tikrai nieko. Jei pavyks jų gauti, būtinai jais pasinaudokite. Jei žaidimo autoriai buvo dosnūs ir leido gauti papildomų premijų nemokamų sukimų žaidimo metu, tuomet rezultatas tikrai turėtų būti įspūdingas. Vienintelis trūkumas yra tai, kad dažniausiai suteikiamas nedidelis nemokamų sukimų skaičius.

Daugiklis (angl. Multiplier)

Daugiklio veikimo būdų yra ne vienas. Jie paprastai padaugina galutinį laimėjimą (x3, x5, x9 arba x15). Dažnai ši premija priklauso nuo pačio laimėjimo dydžio. Ji dažnai naudojama lošimo automatuose, kuriuose besisukančius būgnus pakeičia, pavyzdžiui, krentantys akmenys, kurie, sudarę laimingą simbolių kombinaciją, sprogsta. Tokiu atveju po kiekvieno sprogimo padidėja daugiklis. Daugikliai taip pat gali būti susieti su kitomis žaidimo funkcijomis, pavyzdžiui, premijomis, nemokamais sukimais ir pan. Kūrybingi dizaineriai puikiai žino, kaip tinkamai panaudoti šią premiją, siekiant pasiūlyti įdomių būdų, kaip pasiekti didesnių laimėjimų.

„Click and Pick“ žaidimas

Ši premija dažnai susijusi su kitomis premijomis (ko gero, dažniausiai su „Scatter“ simboliu), arba turi savo specialų simbolį. Iš esmės, tai - atskiras premijinis žaidimas, kuriame jūsų užduotis yra pasirinkti vieną ar kelis elementus, po kuriais slepiasi tam tikros premijos. Tai yra labai populiari premijos rūšis, nes čia praktiškai neįmanoma pralaimėti. Čia galite tik laimėti. Kartais ji taip pat yra susijusi su papildomu lygiu. Tokiu atveju vienas iš pasirenkamų elementų yra patekimas į kitą mini žaidimą. Tai buvo viena dažniausiai sutinkamų premijų, kuri yra šiek tiek rečiau naudojama naujesniuose žaidimuose.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
„Vaisiai X“ (FruitiX) Lošimo automatai SYNOT Games Žaisti
300 Shields Lošimo automatai NYX Žaisti
Berryburst Lošimo automatai NetEnt Žaisti