Lošimų automatų laiminčios linijos

Lošimų automatų laiminčios linijos

2019-08-19 14:35:59 -

Žaidėjo patirtį gali paveikti daug skirtingų faktorių. Mes skirtingai vertiname žaidimus, turinčius skirtingą grafiką, temas ar RTP koeficientą. Jei norite mėgautis visaverčiu žaidimu, taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį į kitą svarbų aspektą - laiminčias linijas. Kiek laiminčių linijų turėtumėte pasirinkti ir kaip iš jų gauti kuo daugiau naudos?

Kas yra laiminčios linijos?

Laiminčios linijos yra įsivaizduojamos linijos, einančios išilgai lošimų automatų. Jos gali būti lygiagrečios arba lenktos. Laiminčių linijų pradžią ir pabaigą paprastai žymi taškai arba skaičiai abiejose lošimų automatų pusėse. Paprastai atskirų laiminčių linijų spalva yra skirtinga, kad žaidėjui būtų lengviau susiorientuoti.

Lošimo automato laiminčios linijos yra „kelias į sėkmę“. Jei šiame kelyje pasirodys laiminčių simbolių kombinacija, gausite išmokėjimą. Laimintys simboliai neturi pasirodyti per visą liniją. Kiekvienas lošimo automatas savo aprašyme nurodo minimalų simbolių skaičių ir galiojančias laiminčias kombinacijas. Laiminčios linijos paprastai suaktyvinamos iš kairės į dešinę, tačiau kai kurios jų taip pat galioja abejomis kryptimis.

Laiminčių linijų tipai

Fiksuotos laiminčios linijos

Lošimo automatuose su fiksuotu laiminčių linijų skaičiumi tos linijos yra griežtai nustatytos, todėl jų skaičiaus negalima keisti – nei didinti, nei mažinti. Todėl žaidėjai negali būti išradingi ir visi žaidžia su tuo pačiu laiminčių linijų skaičiumi. Daugeliui žaidėjų toks lošimo automatas - privalumas, nes jiems nereikia atsižvelgti į įvairius žaidimo būdus.

Fiksuotas laiminčias linijas galite rasti šiuose lošimų automatuose: Book of Secrets, Butterfly Staxx, Joker Pro ir Jimi Hendrix.

Pasirenkamos laiminčios linijos

Pasirenkamos laiminčios linijos suteikia žaidėjams galimybę pasirinkti pageidaujamą linijų skaičių. Kiekviename žaidime yra nurodytas minimalus ir maksimalus laiminčių linijų skaičius. Paprastai, kuo didesnis laiminčių linijų skaičius, tuo didesnis statymas. Taip didėja ir galimybė išsukti laimingą derinį.

Laiminčias linijas galite pasirinkti žaidimų automatuose, tokiuose kaip Retro Reels Extreme Heat, Dizzy Hot arba „NextGen Gaming“ kūrėjų žaidime „300 Shields“.

Lošimų automatai be linijų

Išskirtiniai yra lošimų automatai, kurie neturi linijų. Laimėjimai išmokami atsižvelgiant į simbolių derinius ant atskirų būgnų. Iš esmės tai yra lošimo automatai, kuriuose yra didžiausias laiminčių linijų skaičius, palyginti su būgnų ir eilučių skaičiumi.

Lošimų automatų be linijų pavyzdžiai: 4 būgnų lošimo automatas „Fruit Awards“ (81 būdas laimėti), 5 būgnų lošimo automatas „Twin Spin“ (243 būdai laimėti) arba 4 būgnų ir 4 eilučių lošimo automatas „Vampire Bride“, siūlantis 256 laimėjimo būdus.

Netradiciniai lošimo automatai

Taip pat yra netradicinio dizaino žaidimų, kur simboliai sukasi ne ant būgnų, bet atsiranda žaidimo lauke. Tokių lošimo automatų pavyzdžiai yra Germinator arba Emoji Planet. Laiminčius derinius sudaro vienodi, bet kur ant būgnų pasirodę simboliai, kurie pridedami prie netradicinių žaidimo premijų.

Kiek laiminčių linijų turėtumėte nustatyti?

Idealaus aktyvių laiminčių linijų skaičiaus nėra. Tai priklauso nuo žaidimo stiliaus ir lūkesčių. Idealus aktyvių laiminčių linijų skaičius priklauso nuo:

  • Jūsų žaidimų biudžeto
  • Jūsų žaidimo stiliaus, nesvarbu, ar žaidžiate kartais, ar reguliariai
  • Sukimo statymo
  • Kitų lošimų automatų galimybių. Pavyzdžiui, daugelį lošimo automatų su džekpotais galima žaisti tik pasirinkus maksimalų aktyvių laiminčių linijų skaičių

Laiminčių eilučių skaičius bus nustatomas atsižvelgiant į lošimo automatą ir statymus. Jei dar tik pradedate žaisti, nerekomenduojame suaktyvinti maksimalaus laiminčių eilučių skaičiaus ir maksimalaus statymo. Tai gali išbandyti tik patyrę VIP žaidėjai.

Žaiskite taip, kaip jums labiausiai patinka

Laiminčių eilučių skaičių reikėtų pasirinkti remiantis atsakingo lošimo principais. Pasirinkę daugiau laiminčių linijų, galite dažniau laimėti. Tačiau taip pat galite labai greitai išleisti savo biudžetą.

Jei norite išbandyti, koks laiminčių linijų skaičius jums tinka labiausiai, iš karto nepradėkite žaisti iš tikrų pinigų. Išbandykite internetinius lošimo automatus nemokamai. Žaisdami vien dėl smagumo galite išbandyti žaidimą su minimaliu laiminčių linijų skaičiumi ir maksimaliu statymu, arba laikytis viduriuko. Atminkite, kad lošimo automatai nėra susiję su dideliais laimėjimais, o daugiausia - su puikiai praleidžiamu laiku.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
„Vaisiai X“ (FruitiX) Lošimo automatai SYNOT Games Žaisti
300 Shields Lošimo automatai NYX Žaisti
Berryburst Lošimo automatai NetEnt Žaisti